Kwisutbeter
De kwis van Rosmalen!

Welkom op onze website 

Schrijf je nu HIER weer in voor de 3e editie van Kwisutbeter op 24 november 2018!

En download hier je stickervel voor de spaaractie 2018 (1ste opdracht waar je al punten voor kan scoren)!!

 

Wereldberoemd in de omliggende dorpen en nu dan ook eindelijk in Rosmalen! Gewoon in ons eigen durpke!

Omdat wij de eerste editie van Kwisutbeter zo leuk vonden en alleen maar enthousiaste reacties hebben ontvangen hebben we besloten in 2017 te gaan voor de tweede editie. Op zaterdagavond 25 november 2017 heeft de tweede editie van Kwisutbeter, de kwis van Rosmalen plaatsgevonden en op zaterdagavond 9 december 2017 was de feestelijke prijsuitreiking/feestavond.

 Op zaterdagavond 25 november 2017 was het zover, de eerste editie van Kwisutbeter. 60 Enthousiaste teams zijn deze avond druk bezig geweest met Kwisutbeter. Tijdens de kwis waren er ook opdrachten buitenshuis, doe-opdrachten en uiteraard een geheime opdracht. Op zaterdagavond 9 december 2017 vond in cafe de Beer de feestavond/prijsuitreiking plaats. Het was een spectaculaire avond met artiest, foto-impressie van de kwisavond en natuurlijk hebben we deze avond het winnende team bekend gemaakt! Het winnende team van de tweede editie was: Team Gertrudo met 1124 punten!

Lees zeker het reglement en de tips nog een keer goed door! En houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Waarom?? Omdat je het kunt...... Toi toi toi: Kwisutbeter!